İyi geceler r10 ailesi ben kendimi bildim bileli hep iştahsız ve zayıf biriyim bu durumu ne kadar can sıkıcı olsada çok takmıyordum küçüklüğümde bağırsak kurdu testleri vs yapmıştım ancak bir sonuç çıkmadı bir zaman sonra artık iyice kendime dert ettim ve 1-2 hafta kalori saymaya başladım ancak oda işe yaramadı hem istikrarsızdım hemde bazı günler gerçekten ne yaparsam yapayım yemek yiyemiyordum midem bulanıyordu en son bir arkadaşımdan bir bitkisel ilaç gördüm onda ile yaramıştı alıp kullanmaya başladım gerçekten kilo almaya aşırı yardımcı oluyordu hep iştahlı oluyordunuz normal yediğimin hep iki katı yiyordum neredeyse bi 20 gün içinde 5-6 kiloya yakın aldım anca ilacın içindeki bir otdan dolayımı bilmiyorum sırtımda sivilceler çıktı ve onuda bıraktım son 1-2 iştahım eskisinden bile daha kötü hiç yemek yiyemiyorum 3-4 lokmadan sonra midem bulanıyor doktora gittim iştahsızlık ile ilgili bir şey yapamıyoruz dedi ilerde kilo alırsın kilom iyi dedi (boy 1.78 kilo 60) kan tahlilinde ise sadece b12 ve bağışıklıkla ilgili bir iki değer düşük çıktı daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu veya çevrenizde tavsiyeleriniz neler şimdiden herkese teşekkürler