Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun hocam.

başınız sağolsun, bian master chef de ki olay aklımda canlandı.
Allah Rahmet Eylesin. Başınız sağ olsun.
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun.
Rabbim sabır versin İnşAllah, çok üzüldüm adınıza

Çok tatlı kediymiş.
innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciun
Teşekkür ederim herkesten Allah ayrı ayrı razı olsun
konu başlığını görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın hocam sizler içinde çok üzgünüm, bu kedi hastalığının hiç bir çözümü yok mu bir ara çok kedi videosu izliyordum çok fazla video izlemiştim bununla ilgili ama hiç çözümü var mı yok mu bakmamıştım
Amin hocam Allah razı olsun, gençlik aşısı yapılsa kurtulma ihtimali varmış sanırım bilmiyordum
Başınız sağolsun, bize bir kedi size bir evlat. Önemli olan manevi yüklenmiş anlam ve verilen değer ile kurulan bağ. Bunu yukarda ya sabr diyen duygusuz için yazıyorum.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hocam. Haklısınız anlam veremedim o yoruma ben de.
Ülkemize hayvan hastanesi yapılması lazım 7/24 açık acil gibi. Bende sokakdan bulduğum kediyi yaşatamadım malesef gece veteriner olmadığı için yetişmedi . Diğer gün veterinere getirdim ama elime ölü olarak verdiler
Başınız sağolsun 😥😥
Evet hocam nasıl böyle bir şey yok çok saçma gerçekten, bu hayvanlar yalnızca gündüzleri mi fenalaşıyorlar, gece hiçbir hayvana araba çarpmıyor mu mesela. Teşekkür ederim sizinde başınız sağolsun 😥
Bazıları da garip karşılamış kedi de can kızım diyorsa kızıdır başın saolsun yazmak zor degil
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam haklısınız, maalesef hayvan sevgisi nedir bilmeyenlerin yazdıkları yorumlar. Anlatamayız.
İnsan/Hayvan fark etmeksizin insanın sahiplendiği herşey onun için kutsaldır. Tıpkı bir insanevladının olması gibi. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin, tesellisi yok maalesef.
Allah razı olsun hocam, çok doğru yazmışsınız saolun
2 tane de bende var dişi, konuyu okuyunca gözlerimin önüne geldi. Nur içinde yatsın
Allah uzun ömürler versin hocam, teşekkür ederim
Selam olsun,
Çocuk demek sadece insan evladının yavrusu olmuyor.
İnsan kimi çocuğu görüyorsa o diğer insanların evlatları ne ise aynı değerde oluyor.
Sevgi denilen şey bir duygudur.
Kaybınıza çok üzüldüm ama sizin gibi evladı olarak gören bir insanla ömrünü geçirdiği için ayrıca sevindim.
Bende yaşadım bunu ve 4 köpek 1 kedim var.
Yaşam süreleri belli, üzecekler ama o kısa hayatlarında onları seven, değer veren ve aile bireyi olarak gören insanlarla yaşamayı hak ediyorlar.
Güzel yaşadığı belli, iyi ki sizinle geçirmiş ömrünü.
Selamlar hocam, kesinlikle. Allah uzun ömürler versin sizin canlarınızda da inşallah. Boncuk'ta kısacık ömründe bana denk gelmiş olmaktan mutlu olmuştur umarım.
Çok geçmiş olsun çok üzücü gerçekten.
Kuşadası Belediyesinin bu konuda bir girişimi var "Haybulans" adı veriliyor belediye sadece ufak bir transit araç ve bir belediye veteriner kliniği ile acil durum hattı oluşturmuş, buradan aradığınızda direkt gelip alıyorlar ve ücretsiz bakıyorlar. Normalde sadece sokak hayvanlarına bakıyorlar fakat durum acilse ve dediğiniz gibi bir saat ise Evcil hayvanlara da bakıyorlar.
Bunun belediyeye olan masrafı düşününce gerçekten çok az kaldı ki evcil hayvanlardan para alarak bunu amorti ederler, her il ve her büyük ilçede mutlaka bulunması gereken bir şey fikrimce.
Allah razı olsun hocam, Haybulans'ı geçtim açık bir tane veteriner yok bizim şehirde. Keşke dediğiniz gibi olsaydı

En yakın şehir Sakarya ve Bolu ama ben oralara yetiştirene kadar (tabi oralarda da açık yer varsa) çoktan melek olmuş olurdu.
Başın sağ olsun, ama yorumları okurken içim acıdı. Böyle bir durumda insanın aklına sadece yaşadığı acı geliyor. Bazıları da çıkıp başlık yeriyle falan uğraşıyor… Gerçekten ne diyeceğini bilemiyor insan. Sen onları takma, senin yaşadığın şey onların anlayacağı bir şey değil zaten. Tekrardan başın sağolsun
Yorumların bazıları beni ekstra üzdü dediğiniz gibi, konudan rahatsız olmuş çıkmak yerine ya sabr yazmış, engelledim gitti. Allah razı olsun hocam gerçekten anlayamazlar.