DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anormal derecede sabırsızlık var bu yıllardır küçüklükten beri devam ediyor, Bir yere gideceksem saatler öncesinden gidip bekliyorum , yatırım yapsam 2 saat sonra bozduruyorum , acıkmasam dahi acıkırım diye erkenden yemek yiyorum artık başka bir boyuta geçtim hiçbir durumda bekleyemiyorum birşey alacaksam param yoksa dahi kredi çekiyorum ,bir kişiden anında dönüş alamadığım zaman arayarak ulaşmaya çalışıyorum . bu yüzden birsürü hatalar yaptım , bu durumu yaşayıp çözebilen varmı
Hocam bu psikolojik bir rahatsızlık, hatırlarsanız geçmişte beni engellemiştiniz nedenini muhtemelen sizde bilmiyordunuz.

- Düşünmeden hareket etme huyunuzdan vazgeçmelisiniz.
- Bazen gidişatı akışına bırakmayı öğrenmelisiniz.
- Acelecilik, huzursuzluk ve sabırsızlık yaşadığınızda kendinizi başka bir yöne odaklamayı öğrenmelisiniz.

Profesyonel bir destek almanızıda öneririm bazen bir söz, bir ifade herşeyi bir anda değiştirebilir. Ben 10 yıllık süre zarfında 7 ayrı psikolog ile 4 yıl aralıklı olarak görüştüm, hiçbir faydasını görmedim, sıradan bir doktorun bir cümlesi beni hayata döndürdü. O anda beynime format attı, o gün bugündür mutluyum.