Merhaba
@GalipErdem;
İlgili Ticaret Puanı (iTrade) kurallarına göre, bir ticarette yaşanan mağduriyet giderildiğinde, daha önce verilmiş olan olumsuz (negatif) ticaret puanı kaldırılmaktadır.
R10.net yönetimi, her mağduriyet durumunu tek tek incelemekte, tarafların sunduğu delil, iletişim geçmişi ve açıklamaları dikkatle değerlendirerek adil bir karar vermektedir.
Eğer taraflardan birinin iyi niyetli davrandığı ve sorunu çözmek için gerekli adımları attığı tespit edilirse, olumsuz iTrade kaldırılır ve kullanıcının ticaret geçmişi buna göre güncellenir.
Ancak, sorunun büyümesi, mağduriyetin artması veya benzer şikayetlerin tekrarlanması durumunda ilgili kullanıcı hakkında uyarı, geçici uzaklaştırma ya da kalıcı yasaklama gibi yaptırımlar uygulanabilir.
R10.net yönetimi olarak, üyelerimizin geri bildirimlerini ve önerilerini her zaman dikkate alıyoruz. Amacımız kimseyi cezalandırmak değil; ticaretlerde adaleti korumak, dürüst kullanıcıların hakkını savunmak ve forumdaki güven ortamını güçlendirmektir.