* Şikayetçi olduğum üye: @safeweb;
* Şikayetçi olma nedenim: Belirsizlik, Oyalama, Ciddiye almama, vb.
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/hosting-sunucu-a...inacaktir.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

16/09/2025 tarihinde açmış olduğum konu ve yapılan incelemeler sonucunda, SafaWeb’den VDS sunucusu satın aldım. Aynı gün, 16/09/2025 09:07’de hizmeti alıp ödeme yaparak sunucuyu aktif ettim.
Ancak, 29/09/2025 itibarıyla şifre değişikliği veya diğer sebeplerle sunucuya erişim sağlayamadım. Yapmış olduğum 10 deneme sonucunda başarısız olmam üzerine destek talebi oluşturdum. Fotoğraflarla da kanıtlandığı üzere, talebime herhangi bir çözüm sunulmamış; “Mümkün olan en kısa sürede bir yetkilimiz talebinizi yanıtlayacaktır” ifadesine rağmen, sunucum formatlanarak işleme alınmıştır.
Her iki ay için ödeme yapılmasına rağmen, ikinci ayımda site üzerinden “1 hafta sonra ödeme yapılacaktır” bildirimi aldım. Daha yeni ödeme yapmış olmama rağmen, bu bildirimin içeriğini anlamadım.
Buna karşın sistem üzerinden daha güncel fatura 432 ₺ olarak görünmekte olup, 864 ₺ ödemem gerektiği bildirilmiştir. Ödeme gecikmesi yaşanabileceğini, çünkü yabancı bir siteden 40 dolar ve 15 dolar ile dolandırıldığımı belirtmiş olmama rağmen, çelişkili bildirimler alınmıştır.
Buna ek olarak, site ve sunucuda sürekli erişim sorunları yaşadım: “404 Error”, “504 Error” ve “Hesabınız askıya alındı” uyarıları aldım. Destek taleplerime yanıt saatlerce gecikti, bazen 48 saat sonra geldi. Tüm bu nedenlerle; hizmet kesintileri, ödeme karışıklıkları ve yetersiz destek nedeniyle, sunucunun iptal edilmesini ve yaşanan mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ya da süre bitiminde ödeme yaparak / 432 TL sunucuyu iptal edilmesini talep ediyorum. Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyor ve iyi günler dilerim.

Bilgilerinize sunarım.