@freguencey;
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim 🙏
Yaklaşık 15 yıllık yazılım tecrübeme rağmen bu işe fazla özgüvenle, tabiri caizse bodoslama girdim; duvara tosladım, hatalarımı gördüm ve projeyi sıfırdan, çok daha bilinçli şekilde yeniden inşa ettim.
Bu süreçte sadece turizmotelcilik değil, hiçbir sektörün hafife alınmaması gerektiğini; masa başında geliştirilen projelerin sahada neden karşılık bulamadığını net bir şekilde anladım.
Masa başında hazırlanan senaryo ve kurguların, sahadaki dinamikler karşısında ne kadar yetersiz ve eksik kaldığını kabullendim.
Sektörün içinde yetişmemiş olsam da son bir yıldır otellerde operasyonları hem gözlemleyip hem bizzat deneyimleyerek ilerliyorum.
Öyle ki yaklaşık iki ay boyunca ön büroda birebir check-in ve check-out işlemlerini kendim yaptım; tahsilat ve harcamaları takip ettim, folyoların hesaplamalarını kontrol ederek kasa teslimi ve gün sonu işlemlerini bizzat yürüttüm. Öyle ki, yaklaşık iki ay boyunca ön büroda birebir check-in ve check-out işlemlerini kendim yaptım.
Açıkçası bu yoğun süreçte reklam stratejisini bir kenara bırakın, otel yönetim yazılımı projemin adını bile hâlâ koyamadım