Reklamın iyisi kötüsü olmaz, bence firma para verse bu kadar iyi reklamanı yaptıramazdı olayın bir de bu yüzünden bakalım. Dediklerinizi katılıyorum ben sadece sağ duyulu yaklaşmak istedim konuya. Çünkü: kardeşimizde kendi gençliğimi gördüm.
Dediklerine bakarsak baştan aşağıya haksız olduğu belli, ama biz insanlar sosyal canlılarız, böyle durumlarda orta yolu bulmalıyız. Firma keşke başka şekilde adım atsaydı daha da yükselecekti.
Tabi bu firmanın işi yapanın bileceği iş, kardeşimiz'in cahilliğine veriyorum ben her şeyi. Tabi yazdıkları da haklılık payı yok ama genel olarakta haksız olduğu kısımları da yok sayamam bu fiyat politikasından bende veya diğer insanlarda şikayetçi olabilirler. Bunlarda onların fikirleri.
O firma belki de kötü bir reklamla anılmak istemiyordu. Buna karar verecek merci sen misin ? Belki adam böyle kötü bir şekilde anılmak istemiyor. Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? O firmaya soruldu mu ben sizin kötü reklamınızı yapıcam diye? Bir şikayet varsa şikayet açılır off-topic' e firmayı karalayıp aşağılayan konular açılmaz.