iwebdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden peki ilk paylaşımınızda firmaya ulaştığınız ve cevap alamadığınız yazmıyor?
İşi ticarete dökseniz sizde aynı fiyatları vereceksiniz zaten, bunu da aslında burda belirtmiş oluyorsunuz.
Ben sizin yerinizde olsam bu kadar öfke ve kızgınlık dolu paylaşım ve yorumlar yerine, firmayı ve yetkiliyi bulurdum, öncesinde yazılı ve gayet saygılı bir şekilde eksik gördüklerimi iletirdim. Sonra belki o sitede daha neler yapılabilir belki babamla da konuşurdum.
Hatta belki bir süre sonra bu işi yapan firmaya yaptığım işler varsa paylaşıp, iş veya ekiş imkanı olursa diye iletişim kurup sorardım. Bizim sektör gerçekten çok zordur, sanmayın ki her müşteri veya her iş yapan kişi, gerçekten çok iyi niyetli, ne istediğinin farkında, ödemesi düzgün vs,,.
Mesele sorun ve veya eksik olması değil, bu tarz durumlarda nasıl bir yaklaşım içinde olunduğu çok önemli. Şu anki ortamda isterseniz Mars ı bilgisayarı kodlayın, inanın hiçbir değeri olmuyor ta ki özel veya iş hayatındaki iletişim dengelerini çözene kadar.
Sitelerinizi de gerçekten görmek isterim bu arada.
Ve şunu da eklemek isterim, sizlerin bugün ister yapay zeka vb yardımcı tool larla ister kendi bilginizle 1-2 yıldır kurduğunuz site ve yaptığınız iş ile, sektörde en az 5 yılı devirmiş bilgi birikimi, tecrübesi ve yapılan işin handikaplarının farkında ve kurumsal bir kimlik altında sorumluluğu yasal olarak alan firma tarafından işler bir değildir.
O sebeple 10.000 TL verildi diye apartmandaki kapıcınız ile iletişim kurulmadığının farkında olmak lazım.
Birde şu 800 - 1000 TL lik işleriniz için siz ftr kesmediniz anladığım kadarıyla.
Yıllık gelir 1.580.000 geçmediği sürece fatura kesmeye gerek yok ki kessem bile %20 KDV alınıyor 200 TL birşey değil