Bu işlemi müşteri hizmetlerinden iptal edip ana bayine giderek yaparsan daha hızlı yol alabilirsiniz diye düşünüyorum.
.
..
Vodafone hattımı Türkcell taşımak için bir hata yapıp internetten numara taşıma için başvurdum.
İşyerime kurye ile sim kart geldi. Fakat aktivasyon için Türkcell hattını internet üzerinden yapılması gerekliymiş.
Gelen yeni sim kart sistem açık olmadığından interneti yok ve internetiniz olmadığı için internet olan başka bir yere gidip devam etmeniz gerekli.
İnternet zayıfsa bir türlü geçiş için tıklanan linkler açılması zor. Yarım kalıyor. 2. sim olarak eski vodafone hattın internetini açıncada sistem numara taşıdığınızın farkında olduğundan interneti oldukça düşürüyor ve İşlemler yarım kalıyor.
Bir şekilde işlemleri tekrar yapmaya kalkınca E-devlet ve bankacılık şifrenizle devam etmeniz gerektiğinden bir banka ile sıkıntınız varsa işlemlerede devam etmek ayrı bir sıkıntı.
Bunlarıda yaptıktan ve e-devlet onayını bir şekilde geçtikten sonra size yine 2. bir yeni sim kartı gerekliymiş. Kurye 2. sim kartı getiriyor. Fakat bu kuryede bu yeni getirdiği sim kartın bu numarayı aktifleştirme sim kartı olduğundan bi haber. Bu yeni sim kart deyip telefonla yok poz verin, yok gülümseyin v.s. dediğinde uyuz olup bırakın iptal edin her şeyi dedim.
1 ay numara taşıma ile uğraştım.
Siz yeni numara taşımayı internet üzerinden başvurduğunuzda müşteri hizmetleri sisteme girip bir şey yapamıyormuş.
Boş vaktimde Türk Telekom ana bayisine gidip yeni numara taşımak istediğimi söyleyince sim kart verip, şu gün şu saatte sim kartınızı takın diye mesaj gelecek dedi.
1 ay boşa geçen zamandan sonra sonunda numaramı taşıyabildim.
Vodafone tahahüt bitince 216 TL olan faturam ilk ay 880 TL, diğer faturamda 909,25 TL olarak faturayı kilitlemiş oldu. (Dakika veya internet aşırı GB kullanımı olmadığı halde.)
Numara taşımak isteyenler ana bayiye gidip numara taşımaları en güzel seçenek.
Ev ve işyerinde sınırsız internet var iken tlf için boşuna yüksek GB internet tercih etmiyorum. 216 TL taahhüt paket için yeni taahhüt olarak 500 küsur paket önerildi. İlla numara taşımak zorundayız ve cidden kullanıcıları bıktıran bir sistemleri var.
Türk Telekom 20 GB internetli paketi 195 TL aldım.
hocam geçiş oldu eski hattım kapandı artık iptal edebilir miyim?