opyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağolasın dostum, sende öyle sırf profil fotoğrafından bile sempati duyuyorum sana karşı
açıkçası ikili ilişkler benim nezdimde bir 3. kişinin gözlemiyle sonuca varılabilecek olaylar olmuyor pek. zira dışarıdan bakan ile içinde olan insanların duygu düşünce yaşanmışlık ve ruh halinde olamadığımız için çoğu zaman kendimizce bir kanıya varıp sonuç çıkartabiliyoruz fakat şunuda unutmamak lazım ki hayatımızda pek çok defa benzer olaylarda çoook sonrada ben yanlış değerlendirmişim gibilerinden pek çok konu oldu.

Ben şahsen senin konunu ele alırsak insanları çoğu zaman kendi hallerine bırakıyorum, yorum ve mukayeselerimi kendi içimde yapıyorum. Fikir ve düşüncelerimi genelde en yakınımda kine eşime vs. paylaşırım sadece. toplumsal çürümüşlük ne yazık ki Türkiye'de her geçen gün katlanarak artıyor bunların başlıca sebepleri ekonomik, yanlış göç politikaları, eğitim sevilerinde ki düşüş ve bence en önemlisi aile yapılarında ki bozulmalar.

konu nereden nereye gidiyor diye düşünüyor olabilirsin lakin ne yazık ki senin söylediğin konununda ne yazık bazı başlangıç noktaları var.

Neyse dostum iş yapıyorum kafamı dağıttın iyice

sevgiler.
Selam olsun,

İmzanız + Profil fotoğrafınız = + sevgi ve saygılar diyorum o halde
Yazılacak çok şey var ama eskiden en üst nedenlerden başlıyordum siyaset, yönetim, temel kavramlar gibi ama baktım ki insanlar o şemsiye kavramların altını istedikleri gibi dolduruyor bu sefer en alttan kişisel durumlardan yukarı çıkmayı deniyorum.

Maksat kime nereden dokunabilirsek bir şekilde böylede düşünülebilir denmesi.
Malum "Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olsa bile." diyen bir insanın izinden gidiyoruz. Bizde pes etme, küsme ya da vaz geçme yok.

İşinizde kolaylıklar dilerim.