emirgraph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda ki yorumuma güncelleme yapmaya geldim. Geçen yorumumda yazdığım psikaytri randevuma bugün gittim. Bütün derdimi ve yaşadığım bütün problemleri yaklaşık 15 dakikaya yakın anlattım ve daha sonrasında soru cevap şeklinde gittik. Ve bana bu sürecin kesinlikle ama hekim kontrolünde gideceğini söyledi. Net bir tanı koymadı yüzde yüz şu rahatsızlığın var demedi. Dediği şey şu oldu isimler değişir psikaytrik hastalıklar temelde aynı problemleri barındırır gibisinden konuştu. Selectra 50mg ve Abizol 5MG diye iki hap verdi. Bunları akşamları atmamı söyledi ve ertesi gün boyu da etkisinin süreceğini söyledi. 1 hafta boyunca yarım atmam gerektiğini daha sonrasında tam şekilde atmam gerektiğini ekledi. Akşam Selectra ve Abizolü kullandım. Aradan 2 - 3 saat geçti. Normalde evde yürüyen dakikalarca kendiyle konuşurken çekildim oturdum televizyon seyrettim evde yalnızken yıllardır sürekli yürür kendi kendime konuşurdum. Kafamın içi kuş gibi bilmiyorum hiçbirşey yok gibi. Uzun vade de ne gibi etkileri çıkar bilmiyorum illa ki yan etkileri vardır ama 2-3 saatlik zaman diliminde bunları yaşadım. Ve ayna da kendime baktığımda göz bebeğimin fazlasıyla büyüdüğünü gördüm nedir neden olmuştur bilmiyorum kedi gözü gibiydi gözlerim Süreci buradan güncelleyeceğim aslında bu konu birçok kişi için faydalı bir konu eğer moderatörler görürse bir başlık adı altında böyle süreçleri paylaşıp birbirimizi desteklememiz konusunda bu tarz konuları başa sabitleyebilirler çok faydalı olur. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur 1 ay sonra kontrole gideceğim. 1 hafta sonra ki etkilerinden ve hayatımdaki değişikliklerden bahsederim.
Çok geçmiş olsun hocam. İlaç çok çok sıkıntı gibi duruyor. Kesinlikle ilaçsız tedavi ile yürüyeceğim gibi duruyor.