af diliyerek mesajı düzenlemek yerine görmeniz açısından tekrar yazıyorum hocam şimdi aklıma geldi yazılımımı yapan arkadaş bana çok mantıklı sebeplerce sunup ikna etmişti beni evet kardeşim böyle bi sıkıntı var biliyoruz sebebide araç sürekli ikide kalkıyor çift baskı çift debriyaj sistemi olduğundan üçüncü vites hazırda bekliyor sen bi fren yaptığın an şanzuman beyni sapıtıyor şanzuman şuan yapacağım diye kararsız kalıyor eğim rampa yokuş kalkış vs tüm parametreleri hesaplıyor o an ama sen tam aksi bi harekette bulunduğun an bire düşecek seviyede yada geriye takarsan dur kalkta yağ biraz ısındıysa geçmiş olsun soğuyana kadar hareket etmene izin vermez çok normal gibisinden konuşmuştu baya çok mantık çerçevesince beni ikna etmişti konuşmanın tam metni aklımda değil ama çok mantıklı gelmişti, hatta şöyle bi teklifte bulundu servise ağır bakıma garanti kapsamında bişeye gideceğin zaman gel orjinal yazılıma döneriz gibisinden bişey dedi ikna oldum. stock yazılımla sıkıntı çekerken düzenlenmiş yazılım belirtilen kullanım tarzıyla şahsen sıkıntı çekmedim, vag gruplarındada baya memnuniyet gördüm hocam... bonus: arabanın yürüyüşü kaderide değişti daha seri vites atar oldu devrine göre yazılımsal beyine müdehale edilen bişey olmadı hp yükseltme vs... sadece şanzuman yazılımıyla bile daha seri hale geldi daha aynı kullanım stiliyle 0.5 litre az yakar hale geldi