spac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer 1000 tl lik kredi kartı ücretine karşılık bize 250 tl bonus vermek isterlerse aynı şekilde başvurup 1000 tl yi alabilir miyiz
Ben olsam bu durumda 500 karşı teklif ederdim, yada komple reddedip hakem heyetine başvurulabilir tabi
Bankayı bi yoklayın iletişim formuyla, yazılı cevap geldiğinde ona göre hareket edilirse daha sağlıklı olur

D3veloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım bankalar bir tane ücretsiz kredi kartı sunmak zorunda zaten. Ve hepsi de ücretsiz kredi kartını sunuyor. Buna rağmen aidatı sözleşmede açıkça belirtilmiş kartın aidatını neden iade ediyor? Ben uğraşmak istemedikleri için iade ettiklerini düşünüyorum. Haklı olan tarafın bu konularda banka olduğunu düşünüyorum.
Aldığım iadeden en ufak bi rahatsızlık duymuyorum. Banka haklı olduğu bir konuyu böyle salmaz. 300 TL kart borcunuzu ödemeyin isterseniz bir görelim

kastek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır ücret ödemediğim YKB kartımdan (aidatsız) kart ücreti kesilmesi sonrası Bende hakem heyetine verdim, hakem heyeti beni aidatsız kart teklif edilmiş diye haksız bulmuş başvurunuzda mutlaka aidatsız kart teklif edilmediği veya kartınızın zaten aidatsız olduğunu belirtin. Mahkeme yolu ile itiraz edecektim, git gel iş yeri izni derken daha fazla para harcanacağı için uğraşamadım.
İlginçmiş, bu bilgiyi konuya ekliyorum teşekkürler umarım bir daha yaşanırsa geri alabilirsiniz

Enginu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar sürede sonuçlanıyor peki hocam.
bilgilendirme için teşekkür ederim
Benimkisi 18 gün sonra sonuçlandı