Konyadayım hocam. Evet erken yaşta tedavi daha iyi sonuçlar çıkarabilir ama bizde erken yaştayız o kadar geç kalmış sayılmayız diye düşünüyorum. Hiperfocus gibi durumlar yaşıyor musunuz acaba sizlerde? Veya evde tek kaldığınızda yapmanız gereken bir iş varken saatlerce evin içinde yürüyüp duruyor musunuz

Kulağa komik geliyor ama evde biri olmadığında saatlerce evin içinde hiçbirşey yapmadan yürüyüp kendi kendime konuştuğumu biliyorum çok önemli bir iş yapıyormuşcasına böyle birileriyle konuşuyor gibi sesli sesli birşeyler anlatıyor musunuz sizde kendi kendinize konuşuyor musunuz. Sabırsızlık yaşıyor musunuz mesela 1 bilgisayar alacaksınız 1 hafta sonra alsanız da olur ama sürekli sabırsızlık kaygıları yaşıyor musunuz. Bir ders programı yaptığınızı varsayalım bu program gerçekten kusursuz diyelim. Bu programa 1 2 gün uyup geriye kalan günlerde aslında bu programın hiçbir işe yaramayacağını düşünüyor musunuz (Program kusursuz olmasına rağmen,)
Eğer sorduğum soruların çoğuna cevabınız evetse bence devlet özel ayırt etmeden sizde gidin muayene olun hocam bir hekim kontrolünde.
Ahahahahahah,
Şimdi siz böyle sorunca utandım hocam. Evet, sık sık ayna karşısında büyük farkındalıklar yaşayıp kendimden nefret edip kendime sövüp saymayı çok severim. (içimde ki ses başka birisi, aynada gördüğüm başka birisi)
Bazense ev boşken dediğiniz gibi olmayan ya da olmayacak senaryoları kurup, canlandırmak benim vazgeçilmezim. Birde tiyatro becerisi olunca fena oluyor.
Evde kimse yokken genelde tshortun altından elimi göbeğime atar, göbeğimi okşaya okşaya tüm evi gezer tararım, ne var ne yok diye düşünürken birden karamsarlık çöker kendimi koltuğa salar deriiinnn deriiin düşüncelere dalarım.
Sabırsızlığı genelde girişimlerimde, projelerimde ilk 2 gün yaşayıp geri kalan günler çöpe atıyorum. İsterseniz PM'den tüm yarıda bıraktığım projeleri atabilirim.