ABD Harrp gibi projeler (projeler diyorum çünkü public bilinen proje sayısı neredeyse hiç) kullanarak deprem ya da benzer şeyleri tetikleme üzerinde çok uzun süredir çalışıyor. Türkiye'de de bu gibi faaliyetler gösterdiklerini inkar etmek, aşırı iyi niyet olur. Mükemmel bir denek arazisi. En basitinden İstanbul depremini Türkiye'yi ele geçirmeden önce tetikle, sonra git doğudan saldır. Türkiye'de tek bir kişi sınırları savunamaz hale gelir. Bunlar olur mu? Yerkürenin her tarafında savaş çıkartan bir ülke bunu neden yapmasın. Yeter ki bizi topraklarımızdan atmak istesinler. Bunlar varsayımdır. Ancak, test merkezi olarak görüldüğümüz bir varsayımdan daha fazlasıdır.
En basitinden bahsettiğiniz Covid aşısı. İnsanlar Covid aşısı nedeniyle ölürken, biz hastanelerde ölen insanların ölüm nedenlerinin farklı yazıldığını görmedik mi? Sorun da buradaydı. Nitekim, devlet öyle bir yansıttı ki, Covid aşısını tartışmak önce cehalet, sonra dezenformasyon ilan edildi. Nitekim, sonra, public olarak söyleyemedikleri bir şeyi, hastaneler aracılığı ile yaydılar. Biontech aşısı nedeniyle, zaten hali hazırda nörolojik ya da kardiyovasküler sıkıntıları olan insanların, ölümle yüzleştiği görüldü. Hastaneler bu insanlara Sinovac yapılmayı önerdi. Çünkü Sinovac, bizim yıllarca süregelen aşı sistemimize göre tasarlanmış bir aşıyken, Biontech, yeni nesil SMS göndererek vücudun SMS'teki yönergelere uymasını beklemek üzerine bir aşı. Messenger RNA, yani mRNA aşısı budur.
Nitekim, belki 15-20 yıl hastane görmemiş ben bile, hiç hastaneden çıkamaz oldum, ailem de aynı şekilde. Tanıdıklarım da aynı şekilde. Sadece 2 Biontech olmak bize ömür boyu nörolojik ve kardiyovasküler sıkıntılar verdi. İsteyen aksini iddia etsin, 300 küsür doktor gezip, belki 5 yıldır sürünen ben ve benim akrabalarım. Gökten inmedi bunlar.
Belki şu olabilir; Sondaj faaliyeti olarak gösterilen işletmeler, sondaj adı altında farklı faaliyetler yapıyorlardır. Amaçları çok derinlere bir takım tetikleyiciler koymak, sondajı bir iş modeli olarak göstermektir. Evet, bildiğiniz komplo teorisi. Ama oluru varsa, bu şekilde var.
Türkiye'de ne olup bittiğini kimse bilmiyor. Buna devleti yönetenlerde, istihbarat teşkilatları da dahil.
Bu konuda açıkça belirttim. Dünya belli gruplara ayrılmış ve biz ülke olarak, bir denek tahtasıyız. Düzelme şansımız da yok. Çünkü ciddi ciddi bu gibi şeylerin arkasında bir şeyler bulsanız, muhtemelen dezenformasyon kategorisine alınırsınız. Dahası, çok fazla eşelediğinizde, hemen karşınıza birileri dikilir.