Selam anksiyete panik bozukluk hastasıyım ama artık yenmeye başladım atak gelmiyor ve kendimi daha iyi hissediyorum antidepresan alıyorum 96 kilo 1.78 boy 18 yaş erkeğim bugün itibari ile sağlikli beslenmeye haraket etmeye başladım 3 kmh yürüdüm sabah 2 haşlanmış yumurta biber peynir 1 dilim ekmek öğlen biraz badem kaju fındık antep fıstığı ve akşam makarna ve su yedim amacım fit çevik kaslı dinç olmak neler önerirsiniz spor salonuna yazılmalı miyim neler yapmalıyım bir işte çalışmıyorum gelir dijitalden olduğu için
Öncelikle mevcut olan hastalığınızı yendiğiniz için sizi tebrik ederim. İnsanların daha da hastalaşmaya başladığı bu zamanlarda bunu duymak iyi geldi.
Düzenli beslenme ve spor konusuna gelecek olursak şimdi bünyeyi alıştırdın alıştırdın yoksa belli bir yaşta, sonra yaparım sonra başlarım aman kim yapacak şimdi sporu vb. bahaneler kalıcı olmaya başlıyor

))
Çoğu insanın bu hafta başarıya ulaşırsan kendini ödüllendirme olayı kötü değil aslında en azından teşvik olarak motive olursun başlarda tabi onuda çok abartmamak lazım bu sefer de bünye çıkarcı bir yapıya dönüştürüyor beynimizi. Bir bardak su içmek için bile çıkar arıyor o zaman
Tekrardan tebrik ediyorum umarım yaşının genç olma avantajını iyi kullanırsın.