SDR1035 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin adına çok sevindim. Erken yaşta olduğu için bazen yanlış şeyleri “aşk” diye nitelendirebiliyoruz. Çocukluktan yetişkinliğe geçiş sürecinde yanında olmuş bir arkadaş olarak görebilirsin. “Körün gözünü açtığında attığı ilk şey bastonuymuş” derler biraz öyle olmuş. Küçük bir yerde dışarıyı görmediği anda seninle olmuş ve büyük bir alana geçtiğinde seni gözü görmemiş. Umarım senin için her şey güzel olur
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim biraz öyle oldu bende farkındayım

MiqeZeLLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim, kendi değerini bilmekten daha kıymetli bir şey yok. Sizden bir tane var. Bir kere bu dünyaya geliyorsunuz, tadını çıkarım.
Teşekkürler

Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha çok gençsin be kardeşim karşına daha ne insanlar çıkacak ben o yaşlarda takıldığım kızların adını sanını unuttum bizde aşık olduk ettik tabi lakin 19 yaşında yaşın verdiği enerji paha biçilemez sana tek tavsiyem aklına takmamayı oluruna bırakmayı öğren.

Sağlıklı beslenme - sigarayı bırakma ve spor yapman çok güzel daha ergenliği tam olarak tamamlamadın 22 yaşına kadar ne yaparsan vücüdun için kar sayılır.

Hayatta sana başarılar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

salihturker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi' erkek âşık olduğu zaman adam olur.

Bu hayatta insanlara en kötü anında bile en iyi versiyonunda görünceksin. İtibardan asla tasarruf etmiceksin. Ben 27 yaşındayım bunu ögrendim.

Çok doğru bi karar vermişsin. Sakın geri dönme daha önüne ne fırsatlar çıkıcak ne üzüntüler ne mutluluklar yaşicaksın. Hayattan keyif al ve her duygunun var oldugunu hiçbir zaman unutma. Umarım çok mutlu oldugun günler seni bekliyordur. Herşeyde vardır bir hayr.
Teşekkür ederim

Burhanese2007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi abin olarak söylüyorum herkesin hayatında böyle bir an yaşanmıştır. Keza eşim ile bende çok yaşardık 20 li yaşlarda bekarken simdi o bana ben ona soruyorum ağlar miydin vs hayatta yapmazdım diyoruz bazı şeyler tecrübe ister. Sevindim hayata olumlu yönden tutunmana. Öyle zamanlar oluyordu ki iş yerime kadar gelip beni alıyordu konuşcaz diye açmadığım için telefonları. Öyle zamanlar oluyordu ki kapısında yatıyordum 2 dk pencereye çıksın diye. Yani ilişki de iyi de kötü olan şeyler karşılıklı olmuyorsa hep senden gidiyorsa bi yerde salmak gerekiyor yoksa hasta olursun kafayı yersin
Teşekkürler

yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi değerinizi anlamışsınız, hayırlısı olsun hangi işle meşguldünüz acaba
Teşekkürler zincir marketler diyebiliriz

srabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tebrik ederim kardeşim. senden ayrılan sevgilin sana geri dönmeye çalışacak sakın aynı hatayı yapma.
KutluSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen birkaç ay içerisinde mesaj alacaksın, hiç sekmez. O mesajı aldığında ya hiç cevap verme ya da tavrını net bir şekilde koru ve birkaç cümleden fazla yazma. Azmine hayran kaldım. Keep moving. Sevgiler.
Bu konuda konuştuğum neredeyse herkes aynı şeyi söyledi, pişman olacak ve geri yazacak. Bende ilk günden beridir pişman olup yazacsğını biliyorum çünkü kimse onu benden iyi tanıyamaz. Ancak iş işten geçti, ilk ayrıldığım zamanlar bu durumu onunla tekrardan barışmak için umardım yani geri dönmesini ama artık yazmasını ya da karşıma dahi çıkmasını istemiyorum umarım seçtiği yolda mutlu olur ve pişman olmaz.