Merhabalar, vodafone net internet paketimi otomatik 100 mbps olan pakete geçirmiş, daha önce 50 mbps kullanıyordum. Ben de dedim ki madem fiyatı artırdınız, hızımı 100 yaptınız, arayıp hızımı 100mbps yapmalarını istedim. Sağolsun oradaki hanımefendi hızımı 100 yaptım diyerek 9 mbps'ye düşürdü. Saatlerdir 9 mbps ile yoğun işlerim varken sürünüyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum, bağlantı kopmalarınız varmış ekip yönlendiricem diyor. Ya diyorum, ben aylardır 50 kullanıyorum 10 niye oldu? Bilmiyorum, ekipler baksın diyor. Bunu siz yaptınız diyorum, cevap yok. Bu kadar bilgisiz bir müşteri hizmetleri olabilir mi ya? Kadın bana internetiniz hızlı mı çekiyor, yavaş mı çekiyor diyor hahaha. 10 mbps diyorum tamam ama hızlı mı çekiyor yavaş mı çekiyor? diyor. O ne demekmiş ya?
İşin özü bu bilgisiz, işten gram anlamayan nasıl orada çalıştığına gerçekten kanaat getiremediğim arkadaşlardan bıktım. Bunların başı olan bir arkadaşa ben nasıl ulaşırım? İşten anlayan birisiyle görüşmek istiyorum gerçekten. Bilgisi olan var mıdır?