Yaşım 30, profilimde de açık yazıyor. Sizde bu önyargı var, yeni üyeyse çocuktur gençtir. O yüzden sizin gibi dar zihinli birinin sorusuna cevap vermekle ya da bir konuda fikir tartışmasına girmekle polemik yapmayacağım. Ancak, benim yeni üyeliğimde ticaret skorum %100, sizin 17 yıllık üyeliğinizde ticaret skorunuz %99 yani - almışsınız ticari ahlâk konuşacaksak somut verilerle gelelim?
Sana çocukta demedim? Cevap veremiyorsun çünkü verdiğin zaman kendinle çelişeceksin bunu biliyorsun.
Ancaaaak, ticaret skoru muhabbetine girerek çaylak olduğunu işte kendin belli etmişsin
Sen bilmezsin eskiler bilir. Bu forumda zamanında DB sorunları yaşandı ve bir çok ticaret puanları silindi, vs. vs. bişeyler oldu. O süreçte talepler doğrultusunda incelemeler yapılarak, düzeltmeler yapıldı. Ben o dönem askerde olduğum için bu talebi giremedim.
Ben askere gitmeden önce silver üyeydim. DB sorunu yaşandıktan sonra eski DB yüklendiği için, benim silver üyeliğim de yüklenmiş. Sana şimdi konu linkini atarım da sen okumazsın. Ben alta ekran görüntüsünü koyuyorum.
Hem ticari ahlâkımı görmüş olursun, hem o trader sebebini genç
Bu da - trader açıklaması

Hadi iyi günler genç.