2 gündür Microsoft Türkiye'nin (212) 370 5555 nolu çağrı merkezi ile kurumsal bir lisanslama için görüşmeye çalışıyorum. Konuştuğum kişilerin Türkçeleri garip. Hem telefonu MS hem de yazıştığım eposta uzantıları @microsoft.com. Gerçek firma yani sahte, do-lan-dı-rı-cı site değil. Basit bir işlemi 2 günde yapamadık. Kıytırık bir lisans için 2 gündür telefonda arıyorsun papağan gibi her şeye "peki, peki, peki" diyorlar, Soru soruyor, cevap bekliyorum gene "peki, peki" diyorlar. email atıp aynı soruyu soruyorum defalarca "bilgi verilecek" yazıyorlar. Gerçekten hizmet mi ediyorlar? Yoksa dalga mı geçiyorlar belli değil. eMail tarafine baktığımda Abooooua, Ayaa vb isimleri olduğunu görüyorum. Koskoca Microsoft Türkiye ucuz işgücü olması için Suriyelileri de geçtim doğrudan Afrika asıllı vatandaşlara geçmiş. 2 gündür derdimizi anlatamadık. Heriflerden yıllık lisans alalım dedik aylık lisans faturası kesmişler. En son dayanamadım, telefonda bağırıp "ırkçı, faşist değilim ama Türk oğlu Türk yok mu? Onu bağlayın. 2 gündür derdimi anlatamadım" dedim. Anlaşabildiğim biri çıktı. O da Afrikalı sanırım. Gerçi o olayı çözdü sayılır. Bu sefer de ödeme sistemlerinde sorun dolayısıyla kredi kartı ödemesini kabul etmedi. Koskoca Çağrı merkezinde 5 kişiyle görüştüm hiç biri Türk asıllı değil. Derdimizi anlatamadık 2 gündür. Bu çağrı merkezi sisteminden sorumlu tepedeki ekibin cümle gelmişine geçmişine selam olsun. Hepsini yadediyor kulaklarını çınlatıyorum.