OguzhanLevent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, açıkcası ticketlara geç cevap vermek haricinde burada nubitronun pek bir hatasını göremedim.

Paylaşımlı hostingler çok çok basit siteler için kullanılır bunlar genelde dümdüz tek sayfa html siteler veya kurumsal siteler vs. vs.

Forum kurmak istediğiniz zaman yazılım çok fazla yapılandırma ile birlikte gelir, mail için ayrı log için ayrı hemen hemen her türlü eklenti ve özelliğin kendine has yapılandırması olur. Paylaşımlı hostinglerde ki kısıtlamalar ise çoğunlukla güvenlik amacıyla yapılır bazı durumlarda ise tek sunucuda 500 web sitesi çalışıyorsa performanstan yememek için kısıtlanır.

Ben özgür olmak istiyorum dediğiniz an sizi daha bireysel bir şeye yönlendirirler vds vps gibi uzar gider.

Biraz tecrübesizlikten kaynaklanan bir memnuniyetsizlik olmuş diye yorumladım, hayırlısı olsun diyelim...
hocam evet tecrübesizlik zaten paçalarımdan akıyor orası çok belli. ama ben hizmetisatın almadan önce durumu belirttim. forum kurucam mybb ile başlıcam dedim. ama sorunlar buraya kadar geldi maalesef..