* Şikayetçi olduğum üyeler: @xHostTR; @HellorDTR; @KlaudX;
* Şikayetçi olma nedenim: Sitelerimize ve hostinge ulaşılmıyor.
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz...sorunlari.html
* Açıklama ve kanıtlarım:



Merhabalar,
Tüm süreç aşağıdaki konuda tarafımca yazılmıştır, firmanın eski cevabı da bulunmaktadır.
https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz...sorunlari.html

İlgili konuda dün 17.21'de attığım son mesaj :
Artık hiçbir siteye ulaşılmıyor – bizim sitelerimiz dahil, firmanın kendi satış sitesi ana web sitesi (xhost.tr) bile tamamen kapalı. Birkaç gündür bu şekilde devam ediyor erişim yok. Muhatap bulamıyoruz. Kurumsal hatları kapalı, WhatsApp destek hattı yanıt vermiyor, telefonlara çıkılmıyor. Daha önce iletişim kurabildiğimiz kişiler bile ortadan kaybolmuş durumda. Bu, sadece bir kesinti değil, firmanın tamamen faaliyet dışı kaldığının göstergesi. Ücretini ödediğimiz hizmeti kullanamıyoruz. Sitelerimiz kapalı ve hiçbir açıklama yok. Bu sorumsuzluk, profesyonellikten uzak yaklaşım kabul edilemez.

Hizmeti satın aldığımız @KlaudX; @HellorDTR; ve yönlendirildiğimiz firma @xHostTR; tarafımıza 24 saat içinde dönüş yapmadığınız takdirde Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak maddi ve manevi zararlarımızın tazminini talep etmekle kalmayacak, aynı zamanda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu nezdinde resmi şikayet sürecini başlatacağız.

------------

Bu mesajımdan sonra firma forumda aktif olmuş ve herhangi bir dönüş yapmamıştır. Aynı zamanda tüm sistemler (kendi sistemleri de) kaç gündür olduğu gibi hala kapalı.
Bir firmasınız müşterilerinize ücret karşılığında hizmet sunuyorsunuz ancak hiçbir bilgilendirme yapmadan ortadan kayboluyorsunuz, tüm iletişim kanallarınız kapalı. Bu, ciddiyetsizliğin ve sorumsuzluğun açık göstergesidir. Böyle bir firmanın R10'da yer almasının doğru olmadığını düşünüyor 3 üyenin de yasaklanmasını talep ediyorum. Tarafımca en kısa sürede Tüketici Hakem Heyeti, BTK ve ilgili diğer resmi kurumlar nezdinde şikayet süreçleri başlatılacaktır.