Yazılım Detaylı Konu Linki https://www.r10.net/proje-gelistirme...m-sistemi.html

Yazılım geliştirmesi daha tamamlanmadı kendi açımdan bir çok modül entegre edeceğim, fakat şuan bir işletme alıp kullanabilir mi evet, kullanabilir. Geliştiriciler tamamen açık kaynak kodunu teslim ettiğimde kendileri geliştirebilirler. Arkadaşlar bu yazılımı dediğim gibi SaaS modeliyle satışa sunacaktım halen o şekilde sunacağım ama şu aşamadakiyle sizlere satışını yapmak zorundayım. Açık kaynak kodları alıcı haricinde başka kimseyle paylaşmadan satışını yapabilir geliştirebilirsiniz. PHP PDO yapısıyla yapılmıştır.

Modern ve verimli bir restoran yönetimi için aradığınız çözüm burada! Akıllı QR Menü & Sipariş Yönetim Sistemi,
işletmenizin tüm sipariş süreçlerini dijitalleştirerek müşteri deneyimini ve operasyonel verimliliği en üst seviyeye çıkarır.

Bu sistem, masalardaki özel QR kodlar sayesinde müşterilerin doğrudan kendi telefonlarından menüye erişmesini,
sipariş vermesini ve hatta garson çağırabilmesini sağlar. Aynı zamanda mutfak, kasa ve garsonlar arasındaki iletişimi güçlendirerek sipariş akışını hızlandırır ve hataları minimuma indirir.

Neden Bu Sistem?

• Müşteri Odaklı Deneyim: Müşteriler, kağıt menü beklemek yerine kendi cihazlarından menüye anında ulaşır ve siparişini kolayca verebilir.
  • Tam Kontrol ve Güvenlik: Her masaya özel oluşturulan güvenli QR kodları sayesinde, sisteminize yalnızca fiziksel olarak masada bulunan müşteriler erişebilir.
  • Operasyonel Hız: Siparişler, garson, mutfak ve kasa arasında eş zamanlı olarak iletilir. Bu sayede siparişlerin hazırlanma ve teslim edilme süreci kısalır.
  • Personel Yönetimi: Garsonlar kendi performanslarını anlık olarak takip edebilirken, siz de yönetim panelinizden tüm personelinizi ve sipariş süreçlerini izleyebilirsiniz.
  • Detaylı Analiz: Hangi ürünlerin daha çok satıldığından hangi masaların daha yoğun olduğuna kadar tüm kritik verilere detaylı istatistik ve grafiklerle ulaşın.

Sınırlı Sayıda Fırsat
Bu güçlü sistemi şimdi çok özel bir fiyatla deneyimlemeniz için sınırlı sayıda bir fırsatı yakalayarak satın alabilirsiniz.
Sistemi geliştirmeye devam ederken, ilk 25 kullanıcıya özel olarak bu eşsiz çözümden tamamen açık kaynak kodlarıyla sadece 5.000 TL fiyatla faydalanma imkanı sunuyorum.

Unutmayın, bu fiyata sahip olacak kişi sayısı yalnızca 25 ile sınırlıdır. Sistem tamamlandığında, SAAS modeliyle farklı bir fiyatlandırma üzerinden hizmete sunulacaktır.