Evinde kal bence kimse ile diyalog içerisinde olma. Kimseyi görmemek için evden erken çık bence
Yorumunuz için teşekkür ederim
maddi gücünüz varsa arabayı satıp 1+0 * 1+1 bir daire alın gitmek istediğiniz yerden böylece kira yerine kredi ödersiniz evdende çalışırsanırz masraflarınız min. olur
git ege'ye yerleş hocam mis gibi.. ufak bir yer ayarla kendine.

Emekli hayatına erken başlayacağım gibi
Finike'ye gel hocam, buraya yerleştirelim seni. Liman manzaralı bi ev alır takılırsın, Kaş, Demre, Olympos, Adrasan, Kemer takılırsın.
Finike hiç aklıma gelmemişti, araştırayım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Lokasyon bilmiyorum ama 1+0 daire de sizin isinizi görebilir.Güzel bi sitede 30k'ya esyalı güzel bir yer bulabilirsiniz,kötü mahalle husursuzluk demek hak veriyorum
Kesinlikle mahalle çok etkili bende ondan daraldım. Yorumunuz için teşekkür ederim
bir daha mı dünyaya geliyoruz o yüzden dilediğinizi yapın

Bana da en mantıklısı o geliyor
2-3 ayda bir tura çık gez dolaş, hayattan daha fazla zevk almanı sağlar.
Valla kaçıyorum ama dönüp dolaşacağım yer İstanbul olunca gene huzursuz oluyorum.

Tekirdağ Şarköy e gitmiştim aslında denenebilir, kiralar da ucuz görünüyor diğer yerlere göre.
tek kelime şu dünyaya 1 kere geliyorsun, eskiler gibi olmuyor sabret sabret biyere kadar ömür biter 5 lira eksik olsun fazla olsun ama kafan yerinde olsun nokta

Çok haklsınız.
Semt nere hocam merak ettim.
Avcılar - Esenyurt arasında bir mahalle de hocam. Yorumunuz için teşekkür ederim