Hocam yes Man filmini izlemenizi tavsiye ediyorum
caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bende acaip bir huy var, hayatımı mahvediyor.
Şöyle ki bir şeyi her an isteyebilirim, istediğim an olmalı, o an olmadıysa bir daha olmasın inşallah modundayım
Kendimi bildim bileli bu böyle.
Örnek veriyorum saat farketmez 11-12-1 o an bir video izledim ve bir klavye gördüm, sesi hoşuma gitti, bir süredir de klavyemi değiştirmek istiyordum, tamamdır o klavye alınacak, heryerin kapalı olması sorun değil hemen 2. el sitelere girerim, gerekirse 0'ı 1500 tl olan klavyeye 2000 tl öderim 2. el alırım ama o an gider alırım.
Eğer o an alamadıysam bulamadıysam bitmiştir, daha yüzüne bakmam, 2. el satan adam sabah gel al desin gidip almam, sıfırını da asla sipariş etmem çünkü kargoya verildi verilecek gönderildi teslim edilecek asla bekleyemem, 2 gün de olsa bekleyemem. Hevesim kaçtıktan sonra nalet olsun o şeye hiç olmasın bir daha gözüm görmesin karşıma çıkmasın daha iyi.

Veya arkadaşlarla buluştuk ve bir etkinlik yapmak istedim, herkesi ikna edene kadar zorlarım o an o şeyi yaptırırım, eğer yapmazsam o gün daha benden verim alamazlar tüm gün moralim herşeyim biter, isterse dünyanın en güzel günü olsun gene de gülmem mutlu olmam o günden.

Veya o gece bir diziye başlamak istedim veya film seçtim ya kafaya koydum ya, o diziyi izlerim, sabahın köründe iş olması olmaması hiç önemli değil, hastane randevum mu var, gerekirse 15 gün tekrar randevu almama cezası yerim gitmem ama o filmi izlerim, uykusuz kaldığım için kendime delicesine kızar öfkelenirim ama o şeyi yapmak istiyorsam o an yaparım. Yapmazsam kendimi adeta bir köle, başkalarının bir kuklası ve onların oyuncağı gibi hissederim sanki onlar benim hayatımı yönetiyor gibi olurum.

Bu nasıl geçer yada sizde de var mı