YouTubeda abone artırma methodu satıyorum, %80 başarı oranı var. Ama gel gör ki bazı insanlar hâlâ ne istediğini bilmiyor.
Mesela biri gelmiş bana diyor ki:
"dediklerin olmazsa iade alabilir miyim?"
Kanka, anlamıyorlar ki bu hazır abone servisi değil, adı üstünde method. Methodta bu zamana kadar iade olduğunu hiçbir zaman görmedim. Burda eğitim satan arkadaşlara da tavsiyem bu tür durumlara karşın hazırlıklı olun. Adama en güzel haliyle eğitimi verseniz dahi yarın öbür gün gelip iade istiyorum diyebilir.
Sana adım adım bir yol veriyorum, sen uygula, istikrarlı ol, sonuçları gör. Bilginin iadesi mi olur ya?
Buna benzer bir örnek vereyim: Düşünsene, bir tişört almak için mağazaya gidiyorsun, satıcıya soruyorsun: Abi sağlam mı? Satıcı diyor ki Evet sağlam. Sen de diyorsun ki: Tamam, alayım, yırtılmazsa paranı vereyim. Adamın haline bak
Aynı kafayı buradaki talep edenler de yapıyor.
İnternetten eğitim aldığında veya yöntem aldığında kafan basmazsa, para iadesi istiyorum mu diye soracaksın eğitimciye. bu kadar absürt bir şey olabilir mi? İnsanları bu tür işlerden soğutan şey tam da bu.
Yöntem verilir, uygulanır, sonuç istikrara bağlıdır. Hazır abone gibi bir şey yok. Sitemim de tam olarak buradan; biraz sabır, biraz mantık lütfen.
SİTEMDİ, BİR DEĞİL, İKİ DEĞİL, İÇİMDE KALDI. ANLATMAZSAM OLMAZDI.