Evet kesinlikle benim de takip etmem gerekiyordu fakat firmanın verilerimizi silecekleri konusunda mutlaka uyarmasını beklerdim, ödemeyi faturayı geçtim verileri silmek asıl problem ve ödemenin yarısını yapmışsak neden veriler siliniyor anlamadığım konu bu? Silindikten sonra da ödemeniz vardı bakın ödemediniz kalanını vs olmadı ödeme iade edilmedi, hatırlatılmadı.
Firmanın da yanıtına istinaden yapılan işlem şu şekilde ;
Yıllık faturanızı 2 parçaya bölmüşsünüz, ilk parçayı ödediginizde firma bunu faturanız eklemiş bu hizmet sürenizi tabiki uzatmamış tüm fatura kapanmadığı icin ve hizmetinizi 2. parçanın ödeneceği tarihe kadar açık tutmuş, faturanızda açık bakiye kalmış, bu bakiye ödenmediği icin de firma hizmeti durdurup ilgili faturaya bakiye olarak eklediği rakamı, size kredi olarak eklemiş ve hizmeti sonlandırmış. Sizin sözünüze istinaden böyle bir uygulama yapıldığı icin bunu takip etmekte sizin sorumluluğunuzda kalıyor.
Burada malesef firmaya bir suç veya kusur bulamayız, üzgünüm. Firma ile iletişime geçerek iyi niyet kapsamında varsa yedeklerinizden tekrar hizmetinizi aktif etmelerini talep edebilirsiniz, haricinde bizim yapabileceğimiz bir şey yok bulunmuyor.