* Şikayetçi olduğum üye: @Brnchost;
* Şikayetçi olma nedenim: para iadesi istemem ve yapılmaması
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/hosting-sunucu-a...-okuyunuz.html * Açıklama ve kanıtlarım:
merhaba direkt konuya giriyorum
link (özellikle okunmasını istedim,okumadan kopyala yapıştır mesaj yazıldığı için)
şikayetçi olduğum arkadaş bana yazdı ve demo sürecine başladık, konuşmanın ilerleyenreseller olarak deneme sürecini başlatabileceğini söyledi.ben de işimi görürse farketmeyeceğini söyledim. kesinti yaşanmamasının 5 dk kesintinin bile benim için sorun olduğunu söylediğimde aldığım cevap."Tier 3 standartlarında bir veri merkezi ile çalıştığımız için efendim bir problem yaşanmayacağını genel olarak ön görmekteyiz." ay sonuna kadar demo zamanı tanındı.yaklaşımından dolayı sorun yaşamayacağımı düşünerek ödemesini yaptım.
sabah 9 civarı baktığımda 2 saattir sitelerimin kapalı olduğunu farkettim ve yazdım. resellerim açılalı daha bir kaç saat olmadan bütün sitelerim gitti, özetle daha ilk günden sorun yaşadım.veri merkezine talepte bulundu,sonrasında düzeltildiğini söyledi ama sitelerim yine kapalıydı. daha sonra ns oturması sürer dedi fakat konunun ns ile alakası yok. sitelere erişim yok. whm panel bilgilerimi istedi,kendisinde olduğunu söyledim. girememiş,eve geçince ben de giremedim. benim bir şey yapmış olabileceğimi söyledi fakat hiçbir şey yapmadım.hala sisteme bile giremiyorum.loglardan bakabilirsiniz.saatlerce maduriyet yaşadığım için hızlıca başka firmadan vds aldım.özetle bu yüzden firma ile çalışmak istemiyorum ve ay sonuna kadar demo sürem olduğu için iyi niyetle yaptığım ödemenin iadesini istiyorum. bunu belirttiğimde de verilen cevap.
"sizler 31.07.2025 tarihine kadar aslında ödeme yapmadan devam etme hakkınız mevcuttu lakin ödeme yapmayı tercih ettiniz ve test hizmeti tercih ettiniz bu kısımda sizlere test hizmeti sunduk ve hizmetlerinizi taşıdınız. Sonrasında vermiş olduğumuz hizmette sizler aylık ödeme yapmayı tercih ettiniz ve test süreniz 28.07.2025 tarihinde son buldu ve aylık ödeme periyoduna geçirildi. Bu kısımda verilmiş hizmet sizlere şeffaf bir politika ile sunuldu ve düzenlemeler yapıldı"