Teşekkür ederim hocam
Çok geçmiş olsun hocam. Gerekli mercilere şikayette bulunmayı ihmal etmeyin. Muhakkak sizin lehinize bir sonuç çıkacaktır diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam, umarım öyle olur
Yıllar önce bende otobanda asvalt kalktığı için kaza yapmıştım, normalde tam tulumla gezerim o gün gezmeyeceğim tutmuştu. Motosiklet ile canımın bir taş parçasına bağlı olduğunu görünce yaptırıp sattım tekrar almadım.
Polis bildirdi kazanızı, bir kuruş para talep edemezsiniz ben dava bile açtım yolunu buluyorlar. Ama sizi garip garip insanlar yakında aramaya başlayacak. Sigortanızdan işsizlik alalım, sigortanızdan şunu alalım vs diye. Bu çağrıları dikkate almayın.
Google ile şunu aratın "kaza sonrası avukat aramaları" kontrol edin.
Çok üzüldüm sizin adınıza da hocam, tamamdır teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun hocam.Allah korumuş sizleri.
KGM de çalışmaktayım.Hatta şu anda yolda asfalt serim çalışması yapmaktayız.Yolda çalışmaya başlamadan önce,
1.Jandarma
2.karayollari şube şefi
Trafik tutanaklarına imza atarlar.Herhangi bir şekilde bunlar olmadan yolda çalışma yapılamaz.
Ayrıca eğer o yoldan bir daha geçme şansınız var ise çalışma var ise yaklaşık 1 km önceden işaretleme tabelası yola çakılır.
Teşekkür ederim hocam, bugün tekrar o yoldan geçmeye çalışacağım kontrol ederim.
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun,
Rabbim beterinden korusun inşallah.
Geçmiş olsun. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyleyebilirsiniz biz hep buradayız..
Çok teşekkür ederim herkese varlığınız yeterli.