Merhaba bir dairemizde alt kata su akması sorunu yaşadık.
Ben usta çağırdım. Usta aşamalı olarak incelenmesi gerektiğini iletti. Fakat alt kattaki sorunun devam ettiğini bana iletmedi kiracıyı aramış ona ulaşamamış.Alt kattakide bana haber vermedi. Fakat whatsaba yazdıkları çok rahatsız edici .

bu durumda siz olsaydınız ne yapardını.
  • "Usta ben çağırdım die parasını ben mi vericem"
  • "Avukat la görüştüm elimde belgeler var kayıt da var fazlası ile senden nasıl alıyorum görüşürüz belediye eve zarar dava açıyorum."
  • "Ne dion sen dua et kendi evimin zararını istemiyorum benle inatlaşma dua et vermiyorum bi yere fazlasını alırım zararın."
  • "Ben mi vereyim ev senin hata senin düzgün yapsaydın"
  • "Senin yaptığın hata nın bedeli ben mi oduceyim eskiden sorun yoktu tamir yaptın eve ondan sonra geldi şu eve"

Sonuc olarak ben yeni gelen ustanın ücretinide karşıladım. ekstra 2500 tl totalde 5500 tl ödeme yaptım.

Ve son yazıdıgkm mesaj su

Abi ben zaten daha önceki ustaya 2500 lira ödememi yaptım!
Sen kendi kafana göre usta çağırıyorsun, bana en ufak bir bilgi vermiyorsun! Ben zaten Protesisat ile anlaşmıştım, sen hiç bana danışmadan farklı birini çağırıyorsun. 15 gündür sorunun devam ettiğini bana söylemiyorsun, sadece “usta çağırdım” diye mesaj atıyorsun. Bu nasıl bir iletişim?

Evin sahibi benim! Mehmete, Fatihe yazıyorsun. Ustayı Fatih değil ben çağırdım!
Ben müneccim değilim ki evde hâlâ su akıyor mu, sızma var mı bilebileyim.
Annem uğramış, “su kesildi” demişler, ben de bir şey yok diye düşündüm. Sen de çıkıp tek kelime etmedin!

Ben zaten önceki ustaya 2.500 TL ödedim, sen adamla da konuştun, her şeyi biliyorsun. Ama sen ne yapıyorsun? Benim ustama haber bile vermeden kendi kafana göre biriyle anlaşıyorsun, sonra da masrafı bana yıkıyorsun!
Senin keyfince çağırdığın usta için bir 2.500 TL daha verdim! Üstüne üstlük bu durumu da bana haber vermeden yapıyorsun!

Bak açık söylüyorum, ben evde yapılan 3.000 TL’lik ekstra işçilikten hiç bahsetmedim, onun benim dairemin kusuru olarak ben zaten karşılarım!

Bana ne zaman aradında ulaşamadın. Ne zamna yazdında dönüş yapmadım.

Bu tehdit vari mesajlara siz ne yapardınız.