Merhaba arkadaşlar, Google Workspace'den kurumsal mail oluşturdum, dns doğrulaması vs. yapıp kullanıcı oluşturdum ancak oluşturduğum kullanıcıya bir türlü login olamıyorum, şifreyi doğru giriyorum, maile gelen doğrulama kodunu doğru giriyorum, ilk zamanlar sms doğrulaması da geliyordu doğru girdiğim halde "Çok fazla giriş denemesi var, daha sonra tekrar deneyin" şeklinde uyarı çıkıyor.
Gmail hesap kurtarma servisinden işlem yapmaya çalışıyorum, sms aşamasına gelince yine sms göndermiyor aynı uyarıyı verip, Workspace Destek ekibinden yardım alın şeklinde uyarı çıkıyor, 1 haftadır 2 kez Workspace destek ekibine talepte bulundum, talep formunu doldururken yine txt ile dns doğrulaması yaptım, destek ekibinden bazı sorular sordular hepsini doğru şekilde doğru cevap verdim, 24-72 saat arasında dönüş yapacağız yazmalarına rağmen 1 hafta geçti halen dönüş yok, kurumsal mailim askıda kaldı kullanamıyorum, google canlı desteğe defalarca bağlandım her seferinde yardımcı olamayacaklarını bu konuyu workspace destek ekibinin çözebileceğini söyleyip konuşmayı sonlandırdılar.
Benzer sorun yaşayan çözen, yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum, iyi forumlar.