Karmaya her zaman inanırım, karma meselesine ikna olduğum olay da çok manidardır. Askerde takıma sonradan katılıp keyfi sürekli beni çarpıp duran bir uzm. çvş. vardı, tesadüfe bakın 15 Temmuz gününde(Bayram tatili + Cuma'ya denk geliyordu takım komutanı asb. kd. bçvş. izindeydi) bu uzmanın nöbeti vardı imam hutbenin çıktısını istiyor bizim akıllı da çıktı için telefonunu MEBS'in ana bilgisayarına(TSK kara ağına bağlı telsiz kriptolarını yazışmaları vs. içeren sadece şifreli USB ile çalışan sistem) takıyor sistem kitlenip kolorduya bildirim gönderiyor bütün alayı nöbetçi amir subayı vs. ayağa kaldırıyorlar. Yediği baskı ve hakaretlerden dolayı psikolojisi bozulmuştu albay gelince istifam için görüşeceğim falan diyordu.

Takım komutanı ilk gün telefonda en yaz yarım saat saydırıp izinden döndükten sonra da eşyalarını toplatıp takımdan atmıştı, son günlerimdi telsiz sahasının yanından geçerken beni görüp terhisim için helallik istedi elini uzattı yetkisi alındığı için içeriye sokmadım tellerin ardından uzattım elimi, daha birkaç gün önce oradan girip bana laf sallarken dışarıda kalan o olmuştu öyle bir rahatladım ki. Karmaya inanın, hiçbir şey kimsenin yanına kal-maz! Karma reis gitmeme günler kala bunları bana gösterdi