Herkese iyi geceler,
2022 yılında çalıştığım işyerinde; o işyerindeki beş kişilik mobbing çetesinin iftira ve karalamaları sonucu işimden olmamla sonuçlanan bir süreç yaşamıştım. Bu sürecin sonunda buna sebep olanları Rabbime havale edip ilahi adaletin tecelli etmesini beklemeye başlamıştım.
Çok şükür ki bugün aldığım haberle beşinci kişinin de ilahi adaletin pençesinden kaçamadığını öğrendim.
Sadece işimi doğru yapmaya ve haksızlıklara karşı koymaya çalıştığım için o dönemde işyerinin çetesi haline gelmiş bu beş kişilik grup bugün itibariyle söz konusu işyerinden tamamen silinmiş oldular. Hem de oldukça ağır bir biçimde.
Bu üç yıllık süreçte ilk olarak A... isimli kişinin pek çok müşteriden tahsilat yapıp parayı şirkete teslim etmediği gerekçesi ile ilişiği kesildi. Bundan bir kaç ay sonra da H... isimli kişi ailevi sıkıntıları nedeniyle "asla çıkarmayız sen emekli olana kadar çalışacaksın" denildiği işyerinden gönderildi. Yine bir süre sonra M... isimli kişi de aynı şekilde tahsilat yapıp parayı şirkete teslim etmediği gerekçesi ile işten atıldı. Bundan yaklaşık bir sene sonra da E... isimli kişinin cinsel saldırı suçlaması ile tutuklanması nedeniyle işine son verildi. Ve son olarak G... isimli kişi de geçtiğimiz günlerde pek çok müşteriden tahsilat yapıp parayı şirkete teslim etmediği gerekçesi ile ilişiği kesildi.
Bu durumdan keyif alıyor muyum? Hayır. Ancak yapılan haksızlıkların bedelinin bizzat Yüce Allah tarafından ödetilmesine tanık olmak benim için çok büyük bir olay.