Merhabalar,

Kız kardeşim İzmirde bucada 1-1 bi evde kalıyor 4 senedir, sorun sıkıntımız yoktu kirasını zamanında öder devam ederdi hafta başında ev sahibi hanım efendi bir mesaj atmış: ben sitede ki diğer kiraları sordum 25-28 bin arasında sen 11 bine oturuyorsun sorun yaşamadık hiç ben bu yüzden kirayı 22 bin yapmak istiyorum diye… İlk kirası 3,500 dü sonra 5,500 oldu geçen sene zam zamanında biz kendimiz 11 bin teklif ettik o da 2 katını görünce ses etmedi şimdi de tutturmuş diğer kiracılar 25 veriyor sen 22 ver diye bizde 18 olsun dedik yine açıklanan zam oranının üzerinde teklif ettik haayır ya 22 yada çıkarsın biz çıkartmasını biliriz, ablamında kiracısı sorun çıkarttı biz yakınlarımızı aradık 1 hafta içinde evden çıktı falan diye baya mesajlarda bu içerikte konuşmuş hanımefendi bende bilerek konuşma mesajlaş dedim. Adli bir yol haritası çizmek istiyoruz başına böyle bir şeyler gelenler yardımcı olursa sevinirim kira sözleşmesi ilk sene dışında yapılmadı tahliye taahhütnamesi hiç imzalanmadı 4 senede hemen hemen her kira ibandan atıldı 3 belki 5 kira elden verilmiştir bir aksama olmadı şu zamana kadar. Teşekkürler