Merhabalar,
Şikayetinizi üzüntüyle okudum.
İlgili konuyla alakalı 5 taraf olmak üzere tüm firmalara sadece bir metin paylaştım. Hiçbir şekilde sonu 1905 olan şahıs hattımdan veya kurumsal hattım olan +90 (212) 696 81 63 numaralardan hiçbir şekilde tarafları arayarak tehditkâr şekilde bir tavır sergilemedim. Kendilerini asla aramadım.
Sadece taraflara şu şekilde mesajlar ilettim;
Santral kayıtları çıkması durumunda açığa çıkacaktır. Herkes sonuç olarak ekmeğinde ve kimsenin ekmek teknesine zarar verecek bir art niyetim yoktur. Sizler hakkında işlem sağlamayacaktım ama bu asılsız iddialarınız doğrultusunda şikayet konusunun asla kaldırılmamasını ve kanıt olarak bu konunun da yer alacağını belirtmek isterim.
Ayrıca müşterim sizlerin numarasını ismini paylaşmayacağım bir WhatsApp grubundan numaranızı almıştır ve ilgili müşteriyle konuşurken ses kayıt izni almışsınız. Beni de habersiz bir şekilde konferansa dahil edip benden ses kayıt onayı talep ettiniz. Talebinizin hukuka aykırı olduğundan ve geçerli olmayacağı için reddettim. Sizler de hakkımda haksız ithamlarda bulundunuz. Burada somut bir kanıtınız yok. Hukuki çerçevede santral konuşmalarını talep edeceğim. İlgili asılsız iddialar ve haksız ithamlar hakkında tarafınıza işlem uygulanacaktır.
Ayrıca; müşterimi ve beni kendi bünyenize FiberData'nın onayı olmaksızın müşteri kazanmaya çalıştınız. İsterseniz sildiğiniz mesajlarla birlikte durumun KVKK ihlali olduğundan, tarafımın zarar görmeyeceğini ama sizin zarar göreceğinizden dolayı talebinizi reddettim. İlgili kanıtlar açıkça durmaktadır. Ben sizleri koruyarak tamamen hukuka uygun davranışlarda bulunuyorum ama sizler tam tersi en ufak bir somut kanıtınız olmadan şikayet açıyorsunuz.
Son olarak; şirketiniz Amerika üzerinden kurulmuş bir LLC şirketidir. Türkiye'de faaliyet gösteriyorsunuz. Türkiye'de resmi bir şirket kuruluşunuz olmadan hiçbir şekilde ticaret yapamazsınız. İlgili durumla alakalı da dosyamda taleplerim açıkça belirtilmiştir. Aşağıda belirttiğim ekran görüntüsünde iletişim sayfanızın eki bulunmaktadır. Şirketinize ait somut bilgi yoktur. Sitenizde ilgili hizmetlerinizle alakalı en ufak bir sözleşme detayına denk gelmedim.
Aksine ben sizden R10 yönetimine şikayetçiyim. İlgili söylemleriniz somut bir kanıt barındırmıyor. Gerçekleri yansıtmıyor. Tamamen asılsızdır. R10 yönetiminden ricam olarak konunun hukuki süreçlerin tamamlanana kadar asla kaldırılmamasını "İVEDİLİKLE" rica ederim.
İyi günler dilerim.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.