kralseko40 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu yaptım hocam. ödemeyi Türkiyedeki banka hesabıma aldım paypal hesabım - bakiye gözüküyor en fazla paypal hesabımdan olurum diye düşünüyorum. Teşekkür Ederm hocam

Parayı Türkiyedeki banka hesabıma çoktan almıştım hocam bakiyem - gözüküyor paypal hesabının gitmesi haricinde herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? eligible etiketi nedir tam olarak açıklar mısınız lütfen.
Evet hesabın tamamen kapatılır. TR de herhangi bir temsilciligi olmadigindan basina sikinti acacagini sanmam. Ama bi daha asla kendi adina Paypal dünyanin hicbir yerinde acamazsın. Örneğin gider ingilterede şirket açarsın ama senin adınadır. Yine paypal vermezler.

Eligible etiketi nedir? Paypal bu etiketle dijital ürünleri %100 koruma kapsamına alır. Yalnız “Yetkisiz İşlem (Unauthorized Transaction)” itirazları için geçerlidir; “Ürün Elime Ulaşmadı (Item Not Received)” iddialarında dijital içerik korunmaz. Kişi yetkisiz işlem itirazı yapmadıysa sorun yok. Yapsa bile bu etiket ve kanıtların varsa paypal a gönderdiğinde sorun olmaz.