Bu konuyu benzer şekilde belki 2 belki 3 defa daha açtım.

Hocamlar, selamlar ve iyi forumlar.

22 Yaşında videographerım,
Chatgpt plus, gemini, cursor... ai araçlarına sahibim. Sürekli bir şeyler deniyorum ama olmuyor. Çalıştığım yerde maaşlar patates alamıyorum yakında kafayı tırlatacağım.

Sürekli bir şeyler denemek ekstra bi huzursuzluk yaratıp moral bozuyor. Artık bilemiyorum. Herkes bir ara başarır mı?

Ben niye sadece videographer değilim de ucundan photoshop smm websitesi tasarımı ve e ticaret ürün girme site oluşturma konularına da hakimim?

Yahu kafayı yicem geçen Instagram hesabı oluşturdum affiliate ve reklam harici para kazandırabilecek bir sayfa 4 günde 25k görüntülenme aldı reelslar ortalama 1.3k beğeni aldı ama takipçi 35te kaldı diye saldım.

YouTube kasıyordum bence güzel gidiyordu ama üşendim saldım..

Benim ne yapmam lazım sürekli biri peşimde mi gezecek abi abla kardeş yardımına ihtiyacım var ben bu kafayı nasıl toparlayacağım??

Zamanında eski adıyla Twitter'da kripto içerik üreticisiydim Kasım 2022'den beri ortalama 2k $ affiliate geldi hiçbir şey...

Kripto'dan uzak durarak bir şey yapmak istiyorum yani bu yatırım mevzularına bir süre bulaşmak istemiyorum.

Kafayı yicem len