emirfirat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@HostLAB; 'la 3 yıldır çalışıyorum. 2 kere kesinti. birçok kez de plesk panel lisans problemi yaşadım.
fakat dünden beri sanal sunucuya erişim yok. Plesk panele girişte şifre sıkıntısı yaşadığımı kendilerine dün belirttim. bu esnada siteler açılıyor sadece pleske giriş yapamıyordum.
müdahale etmeye çalıştılar. sunucuya eriim kesildi. çekirdek dosyayı silmişsiniz diyerek cevap veriliyor. ben size plesk giriş sıkıntısını söyleyene çalışan sistem sizin müdahaleniz sonrası erişime kapandı.
yedekleri soruyorum kurtaramıyoruz temiz format atmanız gerek deniyor. verilerim önemli. forumda birkaç arkadaş çözüm olarak vmdk dosyasını isteyin dedi. bunun üzerine kendilerine bunu ilettim.
drive alanı verin yükleyelim dendi. dün geceden beri hala vmdk dosyasını bekliyorum.
standart olarak cevapları yetkililerimiz tarafından yapılacağı bildirilmiştir tarafınıza. Beklemenizi rica ederiz.
Kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem. bu şekilde bir durum yaşadım. firmayla çalışmak isteyen arkadaşlar okuyup karar versinler.
Merhaba, eğer isterseniz veri kurtarma konusunda destek verebilirim.