Demek istediğim kronik hastalıklarda,hayatınız boyunca 1 defa kardiloji ziyareti yapmışsanız eğer bu ziyatette ilaç raporlanmamişsa yada medikal takip yoksa yada istirahat raporu almadıysanız bu sizin kronik hasta olduğunuzu gösterir?

1-2 sene sonra kalp krizi geçirdiniz geçmişindeki bu kardiloji ziyaretini göserip dolayısı ile kalp hastasımışsın gibi yorum yapılabilir mi?
Yani birine kronik hastalık teşhisi koymak icin belirlti testler gerekmiyor mu ?

Sakuragi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avukat değilim. Hastaneye gidip size bir tanı koyulduysa, ilacı kullanıp kullanmamak sizin sorumluluğunuzda oluyor. Hastalığınızın geçici olduğunu varsayamıyorsak (kalp rahatsızlığı, şeker hastalığı vs.) bu hastalığı kabul etmeme gibi bir lüksunuz bence yok.

Yani en basit örnekle benim babam işyerinde kolunu kırdı. 3-4 Ay istirahat aldı. Sonradan da Emekli yaşı geldiği için şirket emekli primini verip babamı emekli etti. Fakat babam devam etmek istese, o kolla şirket nasıl verim alacak kimse bilemez. Tekrardan kolunu kırsa bu sefer belki daha farklı sorunlarla karşılaşacaktı ki babamı emekli yapmakla şirket en doğru kararı verdi.

Sizin konunuzda çok fazla bir şey anlamadım. Yani geçirdiğiniz iş kaza sonrası işten çıkarılmaktan mı korkuyorsunuz ?