cemo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana da Türknet diyor ki alt yapınızdan kaynaklı yavaşlık kopmalar ping sorunları vs oluyor.
Fakat aynı alt yapıda Türk telekom kullanırken bu sorunların hiçbiri yoktu.
Binada ki herkes türk telekom fiber kullanıyor onlarda sorunsuz internet varken aynı saat aynı günlerde sorunlar yaşıyorum.
Yani bence sadece alt yapıda değil sorun öyle olsa bende internet gitmişken üstteki türk telekom kullanan adamda internet olmamalı.
Sizin söyledikleriniz de doğru ilginç bir durum. Çevremde ki arkadaşlarım da dahil olmak üzere sorun yaşayıp internet değiştirmek istediklerinde bana soruyorlar ancak altyapısında genel olarak bir problem olduğunda nereye geçerse geçsin aynı sorunları yaşamaya devam ediyor. Bina değil de daire olarak bakmak lazım olaya bence. Türktelekom'da sorun yaşamazken aynı altyapıyla türknette sorun yaşamanız ilginç.

Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ve hiç sevmem ancak klasik isp müşteri temsilcisi sorusunu sorayım. Kablolarınızı kontrol ettirdiniz mi onlarda bir sorun olmaya başlamış olabilir mi?

Sene olmuş 2025 bazı şehirlerin göbeğinde hala maksimum adsl desteklemesi veya bu tarz internet sorunları olması gerçekten çok büyük can sıkıntısı.