Arkadaşlar, biz de insanız bunu unutmayın öncelikle.. Yeni mesajlardan sonra durum şudur;
Ben halen şunu savunmaktayım, oceanbilisim ile arka tarafta ödeme konusunda anlaşıldıysa sunucu süresi 22 si ise, 22 sinde kapatılması gerekirdi. Yani işleyişin bu yönde olması gerekir, oceanbilisim odemeyi yapar yapmaz orası artık firma ile oceanbilisim arasında olmalıydı.
Fakat firma ekran goruntulerinde de görebileceğimiz gibi sunucudan yedeklerin alınabilmesi icin yardımcı olmaya çalışmış. Son mesaj ilk görseldeki soruya istinaden bunu söylüyorum, (yanlış isem düzeltin)
Fatura konusu geçmiş çokça, fatura ödemeyi yapan şahısa kesilmiş bu da normal prosedür zaten. Sunucuyu ilk oceanbilisim almış tüm odemelerinide o yapmış, hatta eksik yapmış.) Burada
@ByLeJardin; size fatura kesmek durumunda değil firma, siz ödemesi yapılmş bir hizmeti DEVİR almışsınız. Sunucuda illegal bir şey olsa tabiki sorumlusu sizsiniz, ama devir aldığınız günden bugüne, devir almadığınız zamanlarda da ilgili şahıs sorumluydu...
Ayrıca sizin de sorumluluğunuz var burada, yani alınan şey bir tane sunucu niye arada başka birisi var ki? Gidin sağlayıcısı kimse, ne lazımsa bin tane firma var burada, bir tanesinden alın herkesin kesesine göre de hizmet bulunuyor açıkçası.
Burada üzgünüm ki firma yedekler icin kişiyle iletişime geçmiş sizinle, öncesinde ücretin gelmedigi ve sorun olduğunu da belirtmiş, siz de keşke -herhangi bir yorum yapmak istemiyorum- doğru tarihlerde yedek alsaydınız yeni sunucunuz teslim edilmemiş olsa bile elinizde dosyalarınz olurdu.
Firmadan şunu talep edebiliriz, ulaşabiliyorsanız ve imkan varsa müşterinin yedeklerini iletebilmeniz, onun haricinde konuyu kapatıyorum malesef.