* Şikayetçi olduğum üye: @xHostTR;
* Şikayetçi olma nedenim: Süresi dolmadan hizmet iptali
* Açıklama ve kanıtlarım:
Merhabalar r10 üzerinden bi talep oluşturdum daha önce hizmet talebim bir dedicated sunucu
@oceanbilisim; isimli üye ile çalışma başlattık ancak kendileri *********** olduğunu biraz geç farkettik neyse bu ocean ismail efe
@xHostTR; sistemi üzerinden dedicated sunucu satın alıp bunu bana satmış bir nevi para döndermiş bu süreçlerde x host ile iletişime geçtim ve ismailin ödeme yapmadığını belirttiler ismaile whatsapp üzerinden yazdığım tehdit ve bazı absürt mesajlar sonrasında ismail o akşam xhost kullanıcısının parasını yolladı ardından ürün benim üzerime xhost panelinde 20 haziran tarihine geçerli olduğu belirtildi. 09.06 da sunucunuzun ücretinin tamamı ödenmedi gibi bir ibare ile mesaj aldım bunun üzerine bana bu mesaj 13 günlük kullanımım sonrasında bana iletildi. ardından bende doğal olarak bunu bana 13 gün sonra söyleme gibi bir lüks olamayacağını söyledim kendileri ile çalışmayacağımı söyledim whatsapp hattı üzerinde ürünün 22 sinde bitedeğini beirten
@xHostTR; benden 600 tl gibi ekstra bir ücret istedi ardından sistemlerinde 20 yazıp bana whatsappdan 22 si diye bir ibare belirttikleri için kendilerine farklı bir firma ile ayın 21 inde sunucu boşalacağını ve bana teslim edeceklerini belirttim. Şuanda telegram online api kanal görsellerimide ekleyeceğim 00:41 itibari ile hiçbir erişimim kalmamıştır firma ödeme yapılmadı gibi bir ibarede bulunuyor ödeme yapılmadıysa bana neden ayın 20 sine kadar tanımlandı. Çarşamba günü diğer sunucunun 0 akşamında teslim edileceğini belirttim ayrıca diğer firma ile normalde 21 inde anlaştığımıda belirtmeme rağmen hizmetim şuanda ne durumda bilmiyorum discord talebinde sunucunun kapatıldığı belirtiliyor. 4 saatlik sunucunun aktif edilmesini talep ettim ancak halen dönüş alamıyorum kendilerinden açıklamalarının hiç birisi haklı değil savunma istemiyorum benim yedek almam için 4 saat sunucumu aktif etmelerini istiyorum