1 yıl az olmuş diyorum. ömür boyu bisiklet sürmesine dahi izin verilmemeli. sokaklarda insanlar kendilerine ve ailelerine ait can taşıyorlar ve bu insanlar için değerli.
iyi olmuş. Alkollü bir şekilde trafiğe çıkmamayı öğreneceksiniz gerekirse öyle gerekirse böyle keşke ehliyetine süresiz el konulsaydı. Senin yakınından birine çarpsalar ve çarpan taraf seninle aynı olayları yaşamış olsa karşı tarafın içinden geçersiniz peşini bırakmazsınız tazminat koparmaya çalışırsınız
Arkadaşlara katılıyorum, taviz verilmemesi gereken bir kural. Ben az içtim o kadar içmedim gibi bir savunmanın manası olmamalı, azda içse çokta içse araç kullamına uygun olmayan kişi olarak değerlendirilip tekrar alamayacak şekilde ehliyetine el konulmalı diye düşünüyorum. Alkol alıp direksiyona geçilemez, geçilmemeli.
hocam sizce alkollü iken araç kullanılmayacağını bilmeyen birinin ehliyetini alındığında, ehliyetsiz araç kullanmamasını bekler misiniz, ehliyete el konulmasından ziyade promile göre 1 yıldan 5 yıla kadar hapis olsa daha iyi olur