Hangi pos kullanıyorsunuz, pos apisine hangi veriler gidiyor onları kontrol edin, guid yada transactionid vb gibi değerler nasıl gidiyor bunlara bakın, ve önemli nokta şuna bakın, bu dediğim değerlerde bir yerde sipariş id sini gönderiyorsanız pos tarafına aynı id sürekli gidiyor olabilir, onu uniq hale getirin hangi parametrede gönderiyorsanız. Umarım yardımcı olur
PayTR kullanıyorum, api ve eklentiyi yani kısa entegrasyon desek doğru olur sanıyorum hepsini onlar sağlıyor, dünden beri PayTR'ye yazıyorum, kendileri deneme siparişleri oluşturuyor ama 3d aşamasına sorunsuzca geçtikleri için bana problem yok diyorlar ya da sorun çözüldü sipariş alıyorsunuz diyorlar. Enteresandır 4 gün önce siteme giren müşteri bu problemle karşılaşıyor ama ilk kez girip alışveriş yapmak isteyenler siparişlerini başarıyla oluşturabiliyor. Yani çok enteresan. En son pluginleri deaktif edin deneyin dediler ama zaten gizli sekmede açınca problem yok ki eklentileri neden deaktif edeyim, hepsi 4 yıldır kullandığım eklentiler, güncelleme de yapmadım son 1 haftadır.
Çok teşekkürler fakat açık olmak gerekirse bahsettiğiniz şeylerin ayarını ben bilmiyorum yani bu konuda bahsettiğiniz assetleri bilecek kadar tecrübem ve yetkinliğim de yok, bu söylediklerinize nereden bakabilirim?
Veridyende depolandığı için onlara da yazdım bu cache belleği komple boşaltmanın imkanı var mıdır diye

En kötü tosla ile görüşüyorum onlara geçeceğim gibi görünüyor çözüm için.