Merhaba,
aziran tarihinde taahhüt yenileme işlemi için müşteri hizmetlerinizle telefon üzerinden görüştüm. Görüşmede bana 30 GB internet paketi önerildi, ben de kabul ettim. Ayrıca indirim var mı? diye sorduğumda, müşteri temsilcisi "hayır, ancak her ay 20 GB sosyal medya kullanımına özel internet tanımlanacak" bilgisini verdi. Bu bilgi doğrultusunda onay verdim.
Ancak daha sonra hattımda bu 20 GB sosyal medya internetinin tanımlanmadığını fark ettim. Müşteri hizmetlerine tekrar ulaştım, bana "size hatalı bilgi verilmiş" denildi. Ses kaydının dinleneceği ve 5 iş günü içinde dönüş yapılacağı söylendi. Yaklaşık 1,5 hafta geçti, kimse dönüş yapmadı.
Bugün tekrar müşteri hizmetlerine bağlandığımda yine sadece "yanlış bilgi verilmiş" denilerek geçiştirildim.
Ses kaydı dinlendiyse sonucunun ne olduğunu, ne yapılacağını öğrenmek istiyorum. Bir müşteri olarak yanıltıcı bilgi verilmesi kabul edilemez. Bu şekilde insanları yanıltmak kuruma olan güveni zedeliyor. Konuyla ilgili daha üst mercilere şikayetimi iletmek istiyorum.
Sorum şu: Bu tür yanıltıcı bilgi verilmesi ve sonuç alınamaması durumunda nereye şikayette bulunabilirim?