Merhabalar arkadaşlar. Piyasada bilinen bir hosting firması ile bir sorun yaşıyorum ve sizlerinde fikirlerini almak için bu konuyu açıyorum.
Ben yanlışlıkla bir veritabanını sildim ve elimde hiç yedek yok. Burada suç benim ve hosting firmasının hiç bir suçu yok. %100 haksız olduğumu kabul ediyorum.
Fakat firmadan geçen ay veya daha önce almış oldukları yedekleri istediğimde
Alıntı
"
Jetbackup sistemi hizmetinizin yedeğini haftalık olarak almakta ve son 2 haftalık yedeğini saklamaktadır. Yeni hafta içinde alınan yedek bir önceki yedeğin üstüne yazılarak güncel bir şekilde tutulmaktadır. Yaşanılan mağduriyet için üzgünüz ancak ne yazık ki belirtmiş olduğunuz tarihler için sizlere sunabileceğimiz bir yedek bulunmuyor.
Yedekleme hizmetini bu tip veri kayıplarının önüne geçmek için güncel veriler ile birlikte sizlere kolaylık olması için sunmaktayız ancak bu tarz geriye dönük yedekleri tutmamız ne yazık ki mümkün değildir."
Diye bir cevap alım.
Bu işin içinde olan arkadaşlara soruyorum. Sizce bu normal mi arkadaşlar? Nasıl bir aksiyon alabilirim? Bana bir akıl fikir verebilir misiniz? Bu işte haksız olan taraf benim kabul ediyorum fakat hosting firmasının elinde nasıl yedek olmaz. Ve bu hosting firması herkes tarafından bilinen benimde bugüne kadar memnun kaldığım bir firma.
Sizlerinde yorumunu almak isterim?