Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Böyle bir rezillik daha önce görmedim. Yıllardır farklı internet servis sağlayıcılarını kullandım, hız değerlerinde düşmeler oldu, modem kaynaklı kopmalar vs. oldu hepsini yaşadım ve anlık sorunlardı bunlar hiç problem değil. Ama son 1.5 aydır Süperonline denen firmadan ve alt yapı sağlayıcısı Türk Telekom denen firmadan çektiğim kadar hiç bir firmadan çekmedim. İnternetim günde 80-100 defa belki daha fazla kesilip duruyor. Kimi zaman 15-20 saniye, kimi zaman 1 dakika (kırmızı ışık yanıyor modemde).

Sözde port değiştiler, binaya gelen tesisata müdahale ettiler, ev içi tesisata baktırdım onlarda geldi baktı hiç bir sıkıntı yok modemi değiştirdiler. Ama yok sorun hala aynı, kesilmeler devam ediyor. Bir iş yapacağım kaydetmeden net kesiliyor, başa sarıyorum yada internetin gelmesini bekliyorum yada kendi telefonumun internetini kullanıyorum. Tüketici hakem heyetine başvurdum ama hala dönüş yada bir yaptırım olmadı.

İnternetimi feshetmek istesem 2500-3000 TL civarında bir ücret çıkıyor. Bu sorunlu hizmet için firma için nasıl bir yaptırımda bulunabilirim, ne yapsam çözüm olur? Daha önce böyle kötü bir tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Her gün Süperonline müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım artık.