* Şikayetçi olduğum üye: @FiberData;
* Şikayetçi olma nedenim: Sattigi sunucu içerisinden farklı disk çıktı dolandıriyor
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/hosting-sirketle...a-11088-a.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Kendisinden satin almış olduğum fiziki sunucunun içerisinden 2tb nvme m2 disk olması gerekirken 3 tb sata disk çıkmıştır fahis fatura çıkardığı için sunucumu başka barindirma şirketine taşımak istedim tasima yapıldıktan sonra firma yetkilileri kurulum yapılırken nvme disk olmadığını sata disk olduğunu söylediler kendisine bu durumu sorduğumda içinde nvme disk vardı dedi firmadan sunucunun içinin fotoğraflarını istedim ve nvme disk olmadığı görüldü başta inkar etti daha sonra kendisine fotoğrafları ilettim kabul etti nvme disk sipariş verilecek elimize geldiğinde kargolanir dediler 25 ocak da konuşmuştuk 8 şubat da sorduğumda satıcı da kalmadı bekliyorum dedi 24 şubat da tekrar sorduğumda mart ayında gelecek dedi 4 Nisan da sorduğumda gemide suan ay sonu bulur gelmesi dedi 2 mayıs da sorduğumda nvme disk dun geldi dedi sonra lisans konusunda problemler olduğu için önceliğim lisans konusuydu 15 mayis da bilgi verin transfer edelim dedi adresi mi verdim ama herhangi bir gönderim yapmadı 27 mayıs da sorduğumda 1 ve 2 haziran da bursa da olacağını gönderim yapacağını söyledi ama hala göndermedi kendisini r10 da şikayet ettiğim için lisans konusunda yardımcı olmayacağını belirtti ve nvme disk konusunda da yardımcı olmuyor 2 mağduriyetimin de giderilmesini ve giderilene kadar sinirsiz banlanmasini talep ediyorum beni açıkça oyalayıp dolandirmistir 20 bin küsür zararım vardır forumda benden başkasının da mağdur olmasını istemem kurumsal firmadan çok uzak kendisi sattığı sunucuda farklı donanim cikiyor aylık aldığı lisansi bana sinirsiz diye yüksek fiyata satiyor kısaca bu DOLANDIRICILIKTIR tüm konuşma kayıtları mevcut bu süreç de forumdan kimsenin zarar görmesini istemeyiz böyle ticaret ahlaki olmaz mağdur ediyor ve uğraşmıyor