ilkerertugrul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sıfır olarak hepsiburada vatan bilgisayar üzerinden aldığım MacBook air m2 ikinci günde ekranın solundan çizgi verdi. Cihaz da dikey olarak çizgi beliriyor. Siyah renk de vs bu çizgi görünmüyor. Bayram sonrasında servise gidecek. Peki servis ekran değişimi seçeneği mi sunar yoksa rapor mu yazar. Servisten aldığım rapor ile iade etmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Asla ama asla Amazon varken bu tür sitelerle uğraşmam. Muhtemelen ürününüzü servise gönderecekler ve sadece beklemek zorunda kalacaksınız. Geçmiş olsun...
Geçen gün 85.000 TL'ye bir ürün satın aldım, ertesi gün 83.000 TL'ye düştü. Amazon canlı desteğe bağlanıp ne yapabileceğimi sordum. iade edebilirsiniz, tekrar sipariş verebilirsiniz dediler. Ürünün içini açıp NVM eklemesi yaptığımı söyledim. Sorun olmaz, iade geçerli olur dediler. 3 iş günü içinde işlem tamamlanır dediler..
Ayrıca 2023 de aldığım bir laptopta 1 tane ölü piksel vardı. Değişim talep ettim, 3 gün içinde yenisi elime ulaştı.
Aşağıda ki resme bakarsanız sipariş 17 Mayıs'ta verildi, aynı gün teslim edildi.Ayrıca alt kısıma bakarsanız 17 mayıs da aldığım laptop u hala iade edebiliyorum
Kendinizi bu tür üçüncü sınıf alışveriş sitelerinde perişan etmeyin. Gerekirse 2-3 bin TL fazla verin ki içinizde kuşku şüpe kalmasın.