Kumtel ankastre set aldım. Kurulumu için günlerdir müşteri hizmetlerini arıyorum, ulaşamıyorum. Aldığım yer, 'Siz açarsanız garanti geçerli olmaz' diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. İlk kez markayı tercih ettim, son olacak gibi görünüyor.
İnanılmaz mağdur oldum. Ocak olmadığı için doğalgaz açtıramıyorum. Ocak olmalı diyor yetkili gaz sağlayıcısı.
Ev taşıyacağım,
taşınamıyorum.
İki ucu kumtelli deynek, bir çözüm bilen varmı?
3 ay önce aldım açmadan iade et internetten aldıysan
kumtel cam ankastre
- ocak kendi - kendine çakıyor. markasız bir ocağım vardı 6 senedir kullandığım ocakta 1 kez sorun yaşamadım ama daha 1 ayda bu hale geldi
- davlumbaz kafa gürültüsünden başka bir faydası yok. Hiiiiç çekmiyor... Ama gürültüyü duysan sanki evi temizliyor.
çıkış borusunu eski baca borusuna göre yapmışlar sanki baca borusu kaldı. en kaliteli aspiratör spiralinden aldım yinede sorun oldu.
Montaja gelen servis vida ile tutturdu.
- sadece fırını idare eder.
ben şimdi ocak ve davlumbazı kaldırıp atacağım.
belki inanmayanlar olur 4/2 2da almışım ürünü aldıktan sonra bim'de gördüm zaten İNDİRİM MARKETİNE düştüyse bir ürün 10 kere düşüneceksin.
Ben kurulumda sorun yaşamadım hemen gelip kurdular.